Når det umulige blir mulig (2018) – old

Når det umulige blir mulig (2018)

Med temaet «Når det umulige blir mulig» har vi fått inn foredragsholdere med ulike bakgrunner, blant annet innen idrett, politikk og gründerverden. Vi får også i år underholdning av en artist for første gang! Her kommer litt informasjon om hver av foredragsholderne, konferansieren og artisten!

Rasmus Wold

Rasmus Wold har i flere år opptrådd som standup-komiker på ulike arenaer, og hadde sitt gjennombrudd på Lattergalla 2016. For mange er han mest kjent som komiker, men Rasmus har også gjort seg bemerket utenfor standup-scenen!

For i tillegg til å holde på med standup, er Rasmus blant annet sjef og programleder for podcasten «You’ll never talk alone». Her inviterer han kjente Liverpool-supportere for å snakke om fotball.

Han er også støtt og stadig å se på tv-skjermen og Rasmus har tidligere vært web-reporter i programmet «Paradise Hotel». I tillegg viser han oss skuespillerferdighetene i Thomas Giertsens serie «Helt perfekt», som ble kåret til beste humorprogram ved Gullruten i 2012 og 2013.

Rasmus er med andre ord en kul fyr med mye humor og glimt i øyet – noe vi kommer til å se mer av på Vinterkonferansen den 1. mars.


Ivar Koteng

Milliardær, eiendomsbaron og styreleder i Norges største fotballklubb, Ivar Koteng gutten fra Åfjord, kommer til Vinterkonferansen 2018!

Han har vært i eiendomsbransjen siden 1985 da han startet med en egenkapital på 17 000kr. Nå eier han rundt 50 eiendommer på tilsammen 282 000 kvadratmeter og har siden 2012 vært styreleder i Rosenborg ballklubb.
De fleste toppledere mener man må yte lange, slitsomme og harde dager for å lykkes i næringslivet, men ikke Ivar Koteng.


Silje Vallestad

Silje Vallestad er seriegründer, innovatør, filantrop, investor og strategirådgiver.

Siden 14 års alder har hun kontinuerlig startet opp organisasjoner og selskaper nasjonalt og internasjonalt, først innen frivillig sektor og deretter innen teknologi og business. Hun har blant annet:

– Drevet suppekjøkken for hjemløse både i Wales og India
– Gitt ut en bok skrevet av unge grassrot aktivister og internasjonale lederstjerner (“Har du 2 sekunder?”)
– Arrangert en tredagers konferanse i Queen Elizabeth Hall i London
– Sittet i ledergruppen for President Havel’s årlige konferanser i Praha (Forum 2000)
– Representert de unges stemmer ved en rekke internasjonale konferanser
– Startet to teknologiselskaper for å øke tryggheten til barn/familier og kvinner (Bipper og bSafe)
– Frontet innovasjonssatsinger både nasjonalt og internasjonalt.

Gjennom dette arbeidet har Vallestad fått debattere og jobbe med personer som Hillary Clinton, President Vaclav Havel, Dame Anita Roddick, Dronning Noor av Jordan, Jada Pinkett og Will Smith og Kronprinsparet.

Etter flere år i Silicon Valley flyttet Vallestad tilbake til Norge i 2015, og høsten 2017 gründet hun FutureTalks – et impact initiativ som skal samle unge og verdensledere fra alle sektorer og land i samtaler rundt viktige veivalg verden står ovenfor. Teknologisk utvikling muliggjør det meste, men er mulig og ønskelig det samme? I august 2018 inviteres 100 personer med på en fire dagers ekskursjon i arktiske strøk for å diskutere veivalgene fremover.

Vallestad er utdannet ved United World College, NHH, UiB, Yale, WITS og Harvard.


Yngve Brox

Yngve Brox er tidligere senior bedriftsrådgiver i Avantas, og leder firmaets avdeling for organisasjonsutvikling. Han bistår sine kunder med å heve prestasjonsnivået og å nå sine mål, både gjennom å jobbe med hele organisasjonen og lederutvikling. Avantas er et av Trondheims ledende konsulentfirma, med historie tilbake til starten på 90-tallet.
Tidligere var Brox en profilert Høyrepolitiker i Trondheim. Han var ordførerkandidat og gruppeleder i årene 2008-2016. Før dette var han både fylkespolitiker og rådgiver ved Høyres partikontor i Oslo, og før dette igjen var han leder i Sør-Trøndelag Unge Høyre.


Dag Otto Lauritzen

Dag Otto er tidligere politimann, fallskjermjeger, profesjonell syklist, leder og partner i eiendomsmeglerbransjen, TV-personlighet og selvutnevnt mosjonsmisjonær. Kun fire år etter å ha vært utsatt for en alvorlig fallskjermulykke, ble han i 1984 den første nordmann til å vinne OL-medalje i fellesstart landeveissykling. Han ble også første nordmann som vant en etappe i verdens hardeste sykkelritt, Tour de France, i 1987.

Etter å ha blitt kåret som ”Århundrets idrettsutøver på Sørlandet i 2002, blitt nummer tre i tv-programmet ”Skal vi danse” i 2009, vunnet tittelen ”Mesternes Mester i 2009, har Dag Otto gjennom tidene blitt en svært populær mann og foredragsholder .

Siden 1997 har Dag Otto også vært en av Tv 2`s ekspertkommentatorer i Tour de France, samt ettertraktet og engasjert foredragsholder om temaene motivasjon, lagsamarbeid og viljestyrke. I foredragene og i treningsserien TV 2 Sporty – og ved enhver anledning – forteller han også om sitt brennende engasjement for mosjonsaktivitet.


Isabelle Bjørneraas

Vi i Vinterkonferansen ønsker i år å prøve noe nytt ved konferansen, nemlig underholdning! Vi har derfor gleden av å presentere Isabelle Bjørneraas???????? Isabelle synger innenfor sjangerne jazz, soul og RnB. Du har kanskje allerede sett henne på TV, da hun deltok i fjorårets sesong av The Voice. I 2013 vant hun Sparebank 1 sitt TÆL- stipend, og i 2016 mottok hun Jarle Bekkaviks minnefond stipend.
Kom på Vinterkonferansen 1. mars, og se henne live!