This is custom heading element

I 2019 arrangeres VK for 35. gang og vi ønsker i denne anledning å invitere deg! Temaet for årets konferanse er kunsten å overleve, og det hele skal ledes av konferansier Morten Hegseth. Dette er noe du virkelig ikke vil gå glipp av. Dette er et åpent arrangement for alle studenter. Vi håper å se deg 28. februar!

This is custom heading element

Vi har gleden av å presentere Morten Hegseth som årets konferansier under Vinterkonferansen 2019! Morten Hegseth er blant Norges mest respekterte og profilerte journalister innenfor populærkultursjangeren, og som ekspert å regne på både norske og utenlandske kjendiser. I tillegg gjør han stor suksess i podkasten «Harm&Hegseth» og VGTV-programmet «Panelet» sammen med Vegard Harm.

This is custom heading element

Vi i Vinterkonferansen har den store glede av å presentere selve finansminister Siv Jensen som foredragsholder. Siv Jensen er partileder i Frp og er utdannet diplomøkonom fra Norges Handelshøyskole.

Som finansminister er Siv Jensen opptatt av å skape en enklere hverdag for folk flest. Hun vil redusere det samlede skatte- og avgiftstrykket, samt motarbeide sløsing med offentlige midler. Siv Jensen skal holde foredrag om langsiktige utfordringer i den økonomiske politikken.

This is custom heading element

Hallgeir Kvadsheim er skribent og foredragsholder innen privatøkonomi. Han er også adferdsøkonom i spareappen Spiff, men er blitt mest kjent som økonomisk rådgiver for Luksusfellen som vises på TV3.

Kvadsheim skal holde foredraget «Hvordan overleve på et studentbudsjett?» på årets Vinterkonferanse.

This is custom heading element

Lars N. Sæthre, som til daglig er kommunikasjonsdirektør i Handelsbanken, er en engasjert kommunikasjonsleder og foredragsholder. Han har lang erfaring både som rådgiver for ledere som skal bli bedre til å kommunisere, og som journalist i blant annet Aftenposten. Han er utdannet siviløkonom, pressefotograf og journalist. Lars brenner for gjøre folk enda flinkere til å kommunisere, og på Vinterkonferansen skal han holde foredraget «Å prestere når du presenterer». Gled deg, dette blir garantert nyttig uansett om du skal snakke i et lite møte eller for en stor forsamling.

This is custom heading element

Jørgine Massa Vasstrand, eller bedre kjent som Funkygine, er en av Norges største influencere og inspirerer hundretusener av følgere hver dag. Hun ønsker å gjøre Norge litt sprekere, og har derfor fokus på tilgjengelig trening alle kan klare.

I foredraget «Sterk utenpå, Sterk inni» tar Jørgine oss gjennom reisen fra ung rebell i Italia til en hardtarbeidende business-kvinne med egen bedrift, prosjekter og produkter. Hun har vært gjennom flere livskriser, men kommet seg sterke gjennom det ved å ha fokus på aktivitet, en sterk kropp og et sterkt sinn. Og ikke minst familie.

This is custom heading element

Klæbuveien 72, 7030 Trondheim