This is custom heading element

Vi har nå gleden av å presentere Vinterkonferansen 2020: Størst av alt er presset!

Vinterkonferansen (VK) ble etablert i 1984 som et middel for å gi Trondheim Økonomiske Høgskole status som handelshøgskole. – Noe som ble oppnådd våren 2013! Siden den tid har utvalget vokst mye i størrelse og anerkjennelse. I dag drives VK utelukkende av studenter, samtidig som kontakten med skolens ansatte og næringslivet fremdeles er tett.

Nå i 2020 er det 36. gang Vinterkonferansen arrangeres. Årets konferanse har temaet «Størst av alt er presset», og det hele vil bli ledet av vår konferansier Lars Berrum.

This is custom heading element

Hvordan kunne en mann helt uten trenererfaring trene tre brødre til verdenstoppen i løping? I foredraget «Hvordan oppdra en verdensmester» vil du få et innblikk i galskapen bak dette. Medaljene har også en sår side, og forholdet til sønnene er satt på prøve av det tøffe regimet. Hvordan takler man dette samtidig som man skal møte det store forventningspresset familien har fått?

This is custom heading element

Jan-Eilert er til daglig bærekraftansvarlig i SpareBank 1 SMN. Han har 15 års erfaring fra Forsvaret med krigsskoleutdanning og variert tjeneste ved ulike avdelinger i Norge. Han har hatt ulike lederroller i SpareBank 1 SMN siden høsten 2007.

I hans foredrag «Den virkelige virkeligheten» vil han dele erfaringer med å jobbe med bærekraft i en sparebank.

This is custom heading element

Sophie Elise Isachsen er en kjent forretningskvinne og influenser. Som 16-åring gjorde hun seg bemerket gjennom sin egen blogg og har siden gått videre til TV og andre kanaler.

Sophie Elise kommer til Vinterkonferansen med foredraget sitt ”Stå i stormen”. Tross suksess har hun en historie som preges av ensomhet, mobbing og utenforskap. I foredraget får vi høre om hennes barndom i Harstad, og overgangen derfra til det store mediepresset hun har opplevd som en av Norges største Influencere.

Foto: Julianne Leikanger/Skappelstrikk

This is custom heading element

Henrik Asheim er forsknings- og høyere utdanningsminister. Asheim er 36 år og er oppvokst i Bærum. Han har vært leder i Unge Høyre og har siden 2013 vært stortingsrepresentant fra Akershus. Fra januar 2018 var han leder av Finanskomiteen på Stortinget, frem til han ble statsråd i januar 2020.

Vi står ovenfor store endringer i norsk økonomi, klimaendringer og digitalisering. Flere unge rapporterer at de opplever stress og forventningspress. Dette er utfordringer vi tar alvorlig. Men Asheim mener også vi må puste litt med magen, for i en del tilfeller kommer det aller største presset fra oss selv.

This is custom heading element

Klæbuveien 72, 7030 Trondheim