This is custom heading element

Vi ønsker dere velkommen til Vinterkonferansen 2021 – «Den nye verden»

08:30 – 08:50 Registrering (gjelder ikke streamingbillett)
09:00 – 09:30 Åpning av konferansen
09:30 – 10:15 Peder Kjøs
10:30 – 11:15 Ine Marie Eriksen Søreide
11:30 – 12:15 Parallellsesjon (med Bjørg Fjell Rekruttering, SpareBank 1 SMN og Campus Life)
12:30 – 13:15 Parallellsesjon (med PwC og Econa)
13:30 – 14:15 Ingeborg Volan
14:30 – 15:15 Nicolai Tangen

Programblad 2021

This is custom heading element

Christian Mikkelsen er årets konferansier på Vinterkonferansen. Mikkelsen er en kjent norsk komiker, radiovert og skuespiller, og du kjenner han kanskje igjen fra Latter, Underholdningsavdelingen og humorprogrammet Martin og Mikkelsen på NRK.

This is custom heading element

Peder Kjøs er en norsk psykolog og forfatter, og har blitt hele Norges terapeut blant annet gjennom serien «Jeg mot meg» på NRK, og podcasten «Hos Peder». Han har i tillegg gitt ut flere bøker innenfor fagfeltet psykologi.

This is custom heading element

Ingeborg Volan har tidligere jobbet i NRK og Adressa, men er nå redaktør for publisering og visuell journalistikk i Dagens Næringsliv. Hun er teknologipositivist, og har skrevet mye om hvordan teknologien påvirker samfunnet vårt.

This is custom heading element

Nicolai Tangen er svært anerkjent innenfor finans, er også kjent som hedgefondforvalter. I 2020 ble han direktør for Norges Bank Investment Management. Gjennom denne ansettelsen ble Tangen den nye sjefen av Statens pensjonsfond utland, og har med andre ord ansvar for resultatene og daglig drift av Oljefondet.

This is custom heading element

Ine Eriksen Søreide er en norsk politiker fra Høyre. Hun sitter i dag som utenriksminister i Ernas Solbergs regjering, og er med det Norges første kvinnelige utenriksminister. Hun er utdannet jurist ved Universitet i Oslo, og var tidligere forsvarsminister i perioden 2013-2017.

Foto: Asgeir Spange Brekke, FD/UD

This is custom heading element

Vinterkonferansen (VK) ble etablert i 1984 som et middel for å gi Trondheim Økonomiske Høgskole status som handelshøgskole. – Noe som ble oppnådd våren 2013! Siden den tid har utvalget vokst mye i størrelse og anerkjennelse. I dag drives VK utelukkende av studenter, samtidig som kontakten med skolens ansatte og næringslivet fremdeles er tett.

Nå i 2021 er det 37. gang Vinterkonferansen arrangeres. Temaet for årets konferanse er «Den nye verden».

I år vil konferansen foregå både fysisk på NTNU Handelshøyskolen og digitalt på stream. Billettsalget er åpent for alle.

This is custom heading element

Klæbuveien 72, 7030 Trondheim